Avon SOLUTIONS - Hydra beyond gel za umivanje

11.1.13

* This post is going to be on my native language as well as every other review for some product . 

Ovaj post će biti na Bosanskom jeziku kao i svaka druga recenzija nekog proizvoda .

Ako me pratite na Facebooku najavila sam vam ovu recenziju koju već neko vrijeme hoću da objavim ...
Riječ je o Avon Solutions Hydra beyong gelu za umivanje ili kako ja volim reći, umivalica :) .


Ovu umivalicu koristim skoro pa 2 mjeseca, htjela sam da je testiram što više prije nego vam napišem recenziju . Riječ je o još jednom Avon proizvodu koji sam dobila u sklopu saradnje sa tom kompanijom . 

Redovna cijena ovog proizvoda je 9,5 KM a u aktuelnom katalogu možete ga kupiti za 6, 5 KM .
Dolazi u ovom, ne znam kako bi ga nazvala, pakovanju i dobićete 150 ml .

Ova umivalica je guste, kremaste teksture i nije bijela već blijedo, blijeddooooo plavkasta što se najbolje vidi na prirodnom svijetlu . Trebaće vam jako malo da temeljito očistite cijelo lice . U dodirau sa vodom, kad malo protrljate ova gel - krema zapjeni i lako se ispira. Ima jako blag miris i trebaće vam količina kao zrno graška, čak i manje, da očistite cijelo lice .
Ako pratite moj blog znate da imam mješovitu, blago dehidriranu kožu sa naporno masnom T - zonom i suhim obrazima koji zimi izgledaju gore nego ljeti .A još sam sklona nastanku bubuljica sa kojima vodim rat od kad znam sebe . Ova umivalica je dobra za moj masni nos jer, kao što sam spomenula, čisti temeljito međutim užasnooooo mi isušuje obraze . Na početku sam je koristila ujutro i naveče ali kako došlo hladnije vrijeme promijenila sam rutinu i koristim je samo naveče . 

Pisala sam vam već da koristim i kreme iz Avon Solutions Complete balance linije ( više na linku ovde ) i zbilja sam oduševljena dnevnom matirajućom kremom dok me ova noćna i nije previše očarala pa je koristim baš rijetko . Ako se ujutro umijem sa ovim gelom ta dnevna matirajuća krema mi ništa neće pomoći jer moji obrazi budu toliko suhi da bi se najradije namazala onom Niveom plavom jer me užasno zateže . Međutim, kad operem lice naveče i stavim noćnu kremu ( trenutno koristim ovu Olay koja i nije Bog zna kako dobra ali dosadilo mi je da više proizvoda bacim nego što koristim a ona mi ne stvara dodatne bubuljice ) ujutro je situacija bolja nego sa noćnom kremom iz Complete balance linije .

Ako bi me pitate da li sam zadovoljna sa ovom umivalicom mogu vam dati odgovor tako - tako .
Nije me baš oduševila jer mi isušuje obraze ali nije me ni razočarala jer temeljito čisti kožu od masnoće i prljavštine . Povoljna je i mislim da bi više odgovarala djevojakama sa masnom kožom nego ovima sa mješovitom . Vi koje imate suhu i ne pomišljajte na ovaj gel :D 
Pokušaću sa pjenom za mješovitu kožu iz Complete balance linije, nadam se da će mi više odgovarati a dok je ne kupim nastavljam sa ovom umivalicom naveče jer kožu mogu dodatno njegovati sa masnijom, bogatijom noćnom kremom .

Jeste vi probale ovaj gel za umivanje ? 
Ako jeste, kako vam se čini a ako niste hoćete li ga kupiti ? :)


P.S. Don't forget on my first INTERNATIONAL ROMWE GIVEAWAY !

Join !



You Might Also Like

22 komentari