Gostujuća recenzija; Dear Skin - Avene micelarna otopina

12.12.13

Kad sam prije mjesec - dva pitala svoju dragu, naaaajdražu Dear Skin da li je zainteresovana za neki vid "saradnje" tako što bi ponekad napisala recenziju za moj blog ona je prihvatila bez imalo razmišljanja i beskrajno sam joj zahvalna na tome :))

U nastavku možete pročitati recenziju Avene micelarne otopine o kojoj sam ja pisala nekad davno, ovdje a Martinin utisak slijedi... nadam se da vam se sviđa ovaj tip recenzija, makar s vremena na vrijeme.
P.S. Znam da ne moram spominjati da provjerite Martinin blog jer vjerujem da vam je svima već odavno u bookmarks ..

Još jednom, hvala draga Martina :*


Kada me draga Maja pozvala da gostujem na njenom blogu svojom recenzijom, nisam ni trena razmišljala o kojem proizvodu ću pisati.
Odlučila sam da će to biti Avene micelarna otopina s obzirom da dijelimo jednaku ljubav prema njoj.


Kada je prije nekoliko godina nastao pravi bum s micelarnim losionima, svidjela mi se zamisao o sredstvu koje će ukloniti nečistoće i makeup u par poteza, a da pri tome ne iritira moju osjetljivu kožu, osjećaj čiste kože bez umivanja i kao bonus umirivanje kože pomoću termalne vode u sastavu.
Tako sam jednom prilikom dobila tester Avene-ove uzdanice među micelarnim otopinama, zaljubila se i kupila full size. Ostalo je povijest…
Iako sam osoba koja konstantno isprobava kozmetičke preparate, Avene micelarni losion je nešto čemu se često vračam , posebno kada dovedem kožu u tzv „nered“.S Avene kao kozmetičkom kućom, mislim da smo svi više-manje upoznati . Preporučena od strane mnogih dermatologa i stručnjaka, vjerujem da svaka od nas ima svoj omiljeni proizvod .
Jedan od mojih omiljenih Avene proizvoda je definitivno micelarna koja je prvenstveno namijenjena osjetljivoj koži. Moj primjerak s fotografije dolazi u pakiranju od 200 ml, ali postoji verzija i od 400 ml koja se cjenovno više isplati , ali ju je teško pronaći,barem u Zagrebu. 


Bilo kako bilo, ovih 200 ml meni traje otprilike 3 mjeseca uz svakodnevno korištenje.
Ponekad ju „rastegnem“ i na duži period i to na način da blazinicu prije upotrebe lagano namočim vodom i tek tada naljem micelarnu.S obzirom da je vrlo učinkovita, na taj način jednako dobro radi svoj posao , ali znatno štedim proizvod.
Koristim ju apsolutno za skidanje svega: maskare , makeup-a, nečistoća…kada mi je potrebno dodatno smirivanje lica jer zaista blagotvorno djeluje na kožu.
Tekstura je potpuno prozirna kao kod većine micelarnih i ima onaj specifični Avene-ovski miris.Kod uklanjanja maskare, posebno ako koristite vodootporne, potrebno je nekoliko puta preći blazinicom po kapcima, vrlo nježno .
Naime, kod uklanjanja okoloočnog makeup-a, vrlo je važno da se koža oko očiju na razvači i ne rasteže pretjerano. Ovom micelarnom, biti će Vam potrebno par nježnih poteza do potpune čistoće. Nakon upotrebe, koža je iznimno meka, svježa i savršeno čista. Nije potrebno umivanje niti posebno toniziranje. 
Koža je spremna za daljnju njegu ( serum, krema, fluid…).


Cijena: 200 ml= 77 kn ( cca 10 eur)
400 ml=88 kn ( cca 11,70 eur)
Jeste li isprobale Avene micelarnu? Koja je Vaša omiljena čistilica lica?






I da, podsjećam vas na nagradnu igru, klik kliiik!

You Might Also Like

16 komentari