No+Vello fluid za lice

23.1.14

ovom postu ste mogle čitati o mom iskustvu u No+Vello salonu i kako sam se provela na tretmanu lica.
Moram priznati da od tad nisam bila jer se u budžetu uvijek pojave bitnije stvari iako je sam tretman jako dobar i moram čim prije da odem. 

Tad sam prvi put dobila priliku da isprobam i revitalizirajući fluid za lice za C vitaminom i ostala sam oduševljena. Naravno da sam dobila svoj primjerak i pojurila kući jer nisam vjerovala svemu što mi je ljubazna radnica ispričala. Prvo što sam pomislila je bilo "ma da, još jedan u nizu seruma koji čini čuda".

Al' fkt su i čuda moguća :P
Nego, da krenem ja prvo o serumu a kasnije svom iskustvu sa istim.


Pakovanje je elegantno i čvrsto, čep stoji na mjestu i nema šanse da se prospe.
Pumpica je OK mada imam zamjerku jer je počea da pravi probleme nakon nekog vremena tako što ne izbacuje proizvod van pa sam morala da skidam i pumpicu i onda proizvod "grabim" nečim. 
(to nešto su higijenski štapići za uši).


Sastav: Aqua, Propylene Glycol, Isostearyl Isostearate, Cyclopentasiloxane, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PEG-6 Stearate, Caprylic/Capric, Triglyceride, Ceatearyl Alcohol, Glycerin, Ascorbyl Glucoside, Cyclohexasiloxane, PEG - 100 Stearate, Glyceryl Stearate, Palmitoyl Tripeptide-5, Glycyrrhiza Glabra Root extract, Tribehenin, Citrus Aurantium Dulcis fruit extract, Glycol Stearate Morus Alba root extract, Dimrthiconol, Mica, PEG-32 Stearate, Glyceryl Dibehanate, Polymethyl Methacrylate, Titanium Dioxide, Tricaprylin, Glyceryl Behenate, Acrylates/C10-30 Alky Acrylate crosspolymer, Disodium EDTA, Triethanolamine, BHT, o-Cymen-5ol, Phenoxyethanol, Methyparaben, Butylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, D-Limonene, Linalool, Citral, Parfume 

Sve to opraštam, pa taman da je pakovano da moram grabiti dlanovima jer sam proizvod je fenomenalan.
Lagane teksture, blijedožućkaste boje, i ima blagi miris koji ne mogu da opišem ni uporedim ali nije napadan i ne zadržava se na licu. Nakon tretmana preporučeno mi je da ne koristim ništa osim ovog fluida i odlučila sam da poslušam makar neko vrijeme. 

Serum je nekomedogen, ne izaziva nikakve reakije i ono što nisam mogla da vjeurjem SMANJUJE LUČENJE SEBUMA :D da, dobro ste pročitale, naporno masni nos je prestao da me izluđuje i manje se masti, sjaji i šta sve ne. Još uvijek ne mogu da vjerujem.

Da, ne može sve fluid da radi, slažem se, ima tu i do tretmana ali kako ja dugo nisam bila, a koristila sam ovo malo čudo, garantujeeem vam da se njuška i dalje manje masti.
Ne morate da idete na tretmane da biste kupile ovaj flud. 

Sve što trebate je otići do najbližeg No+Veloo salona i odlučiti se da li hoćete serum sa ili bez SPF faktora i koje pakovanje. Postoji u verzijama 30,50 i 100ml a cijene su od 20 do 40KM, u zavisnosti koja "verzija" seruma i naravno, koja količina.
Ja ga još uvijek imam, pri kraju je pa kriziram i moram čim prije da kupim novi, najveći.

DA, TOLIKO JE DOBAR! :D
Od kad ga koristim koža mi izgleda bolje, svježije i svaki puder, naravno, bolje "stoji".

Na tretmane ću, kao što sam spomenula, nastaviti ići a koristiću i fluid.
Iako trenutno ne koristim samo ovo već još neke proizvode, ovaj mi je primaran.
Stavljam ga ujutro prije šminkanja a kako su mi obrazi dehidrirani pomalo od Skinorena, onda stavim još i Balea Aqua serum o kojem sam pisala ovdje.

Naveče stavljam jednu od noćnih kremica ili Skinoren a nekad i No+Vello flud.
Uskoro planiram post o trenutnoj njezi lica ali mogao bi biti iscrpan jer koristim svašta nešto.
Ako vam se čita o tome, javite u komentarima.

Još jednom da ponovim da je ovo jedini proizvod koji mi smanjio lučenje sebuma, nije izazvao nikakve negativne reakcije, koža ima onaj zdravi sjaj i puno bolje izgleda. 
U kombinaciji sa tretmanima vjerujem da pozitivan rezultat neće izostati...


Šta mislite o ovom fluidu?
Privlači li i vas da probate ili možda već idete na tretmane pa ga koristite?

You Might Also Like

16 komentari