It's all about SUPERGA!

27.4.14


Mislim da ste svi već mogli primjetiti ogromaaaan povratak patika na scenu.
Dizajneri su kroz svoje kolekcije ostali vjerni vrtoglavo visokim potpeticama i cipelama od kojih krvare noge ali se tu već drugu godinu zaredom ubacuje sve više i više ravnih cipelica i patika.
Krenulo je sa Isabel Marant patikama sa skrivenom platformom ali u sezoni proljeće/ljeto 2014 najveći boom su sve vrste patika u kombinacijama koje vam nikad prije ne bi pale napamet.
Od potpuno sportskih modela namjenjenih za teretanu u kombinaciji sa haljinama i suknjama do platnenih ljubimica u klasičnim bojama ali i ludačkim dezenima.

 Ja sam godinama vjerna Conversovim starkama, nosim ih od kad znam za sebe ali još nešto me oduševilo i sve više i više o tome razmišljam... SUPERGA!

Superga je italijanski brend koji je nastao 1911.godine u Torinu i od tada imaju prepoznatljive modele i kvalitet, platnene patike koje mogu da se nose u svim prilikama i uklapaju se u sve stilove.
 Danas kad moda skoro pa ne poznaje granice i davno postavljena pravila su tu da se krše, šta može biti bolje od patika i svečane haljine?

 Što se mene tiče, ovo su modeli koji, baš kao i starke, prolaze na sve.
A znate ko još voli Supergu? Pored X blogerica širom svijeta i regiona... ?

Suki Waterhouse!
Da, Suki je postala ambasadorica Superga brenda!




Ove patike su jedna od onih stvari koje morate imati jer su udobne, kvalitetne i mogu da se nose na sve.
Još bolje, ne trebam vam Italija niti neki lijevi EU grad da ih kupite jer su dostupne i kod nas...

Gdje? Bang - bang, OFFICE SHOES!
Ako nemate Office shoes radnju u svom gradu onda preporučujem da iskoristite sve pogodnosti online shoppinga jer Officeshoes.ba je web shop i sve što trebate je odabrati boju, veličinu, ubaciti u korpu i voila, kroz 2 - 3 su u vašim rukama...

I pored toga da meni pomognete, koje da kupim?

OVE  ili OVE ?!







You Might Also Like

15 komentari