Essence Express Dry drops, kapi za brzo sušenje laka

11.5.15

Igrom slučaja ovaj proizvod je izgurao sve ostale planirane recenzije kojih će biti, biti i bitiii...

*Naslov knjige nije slučajno podloga za fotkanje ovog proizoda.*

Prethodnih godina sam najčešće nosila gel/akril i to me spašavalo... 
Nisam se brinula o tome hoće li se lak iskrzati/pokvariti baš kad negdje krenem i imam li vremena za lakiranje. Moja majstorica Andrea je posao radila savršeno i bila sam i više nego zadovoljna...
 Eh, onda sam morala da se vratim kući u Sanski Most i, iskreno, ne sviđa mi se uopšte kako bilo ko ovdje radi nokte i vratila sam se svojim prirodnim, lakiranju I ŽIVCIRANJU!

Ništa mi mrže nema nego što moram čekati da se lak osuši a uvijek isti scenario; čim nalakiram ili zaspem ili moram u WC ili treba spasiti planetu i onda upropastim sve to što sam radila i završim najčešće sa gomilom nekih šljokica jer su se iste ispostavile kao najlakši način kamuflaže.

Ono što je meni trebalo je proizvod koji će da ubrza taj proces sušenja... 
Nije mi bitno da li lak traje dan, dva ili 5, meni je bitno kad nalakiram da imam nešto što će brzo da ga osuši, i voila!

Essence nail art, Express dry drops kapi za sušenje laka je nešto najbolje što su moji nokti mogli da dožive u posljednje vrijeme. Lak se doslovno suši u nekoliko sekundi.
Da ne trubimo uvijek sve isto, za Essence znaju i ptice na grani i nekad je cijena nerealno niska u odnosu na kvalitet proizvoda; tako je i ovaj put. 
Proizvod dolazi u maloj staklenoj bočici sa pipetom ( je l' ovo uopšte pipeta?!) a količinu od 8ml ćete platiti manje od 5KM. Nakon lakiranja dovoljno je nanijeti kap ili dvije proizvoda na svaki nokat i kroz nekoliko sekundi lak je suh. U principu, ja mogu da sačekam i minut mlatarajući rukama po zraku jer je bolje i to od čekanja pola sata da se osuši.


Sama tekstura proizvoda je vodenasta i uljana i ono što sam još primjetila da mi zanoktice bolje izgledaju. Kad se lak osuši, možete ostatak proizvoda utrljati dodatno u nokte i... u principu, to je to.

Jeste li isprobale ovaj proizvod? 
Ako da, kako vam se čini, ako ne, neću uopšte da pitam hoćete li već trk u CM/DM i kupujte!!!

You Might Also Like

10 komentari

  1. Vec duze vreme planiram da probam ove kapi ali uvek se nadje nesto prece... Ali sada, mislim da su vec sutra moje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nikako da ih kupim, a deluju mi bas zanimljivo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super su.... Kapi i ono malo narandzasto ulje za njegu zanooktica, topla preporuka, dva odlična proizvoda za manje od 10KM. :)

      Izbriši
  3. Imam, volim, mislim da imam za jos jednom :D moram kupiti ponovo :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najbolja stvar nakon pegle za kosu, Milke i termalne vode u bočicama :D

      Izbriši
  4. Eeee mene uvijek taj wc uhvati kad nalakiram nokte tako da idući put kad budem naišla na ovo - kupujem! :) Samo se nadam da neću pokvariti lak dok otvaram tu bočicu haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Otvori prije lakiranja, biliv mi, i to se dešava. :D

      Izbriši