Ziaja tonik od krastavca

1.7.15

Ziaja, ili kako ja volim da kažem, Zlaja proizvodi su već neko vrijeme dostupni u poslovnicama CMa... Ispravite me ako ih ima još negdje?!

Ziaja je firma iz Poljske čiji proizvodi se ne testiraju na životinjama a imaju proizvode za lice i tijelo i to po pristupačnim cijenama... Essence i Catrice su nam pokazali da cijena ne znači nužno i kvalitet i da u posljednje vrijeme možete naći skroz dobre proizvode po OK cijenama.

Ja već nekih 7- 8 mjeseci imam nekoliko proizvoda koje iznova i iznova kupujem i koristim i pokazali su se zbilja dobrim i malo sam skeptična da bilo šta uvodim i isprobavam, jer, ZLU NE TREBALO da mi se opet vrate nemani na lice. Jedan od tih proizvoda koje koristim i volim je i ovaj tonik za lice od krastavca a koji sam kupila i zavoljela sasvim slučajno.



Klasično plastično pakovanje, ništa fensi ali solidno. Čep dobar, preživio tumbanja u neseserima na različitim terenima i nije se prosulo. 
200ml proizvoda ćete platiti oko 4- 5KM, često imaju i akcije pa po toj cijeni uz tonik dobijete i mlijeko za lice čiji fan i nisam baš. 

Koliko je moj nos detektovao, nema mirisa.
Blag je i iako na pakovanju piše da se ne preporučuje korištenje na području očiju ja čak i kapke prebrišem sa njim i za svo ovo vrijeme korištenja, nije mi iritirao oči niti izazvao bilo kakvu neugodnost na licu. Skinem šminku, umijem se i onda lagano prebrišem lice, sačekam samo par minuta da se malko upije i stavljam kremu/serum/melem. Dešavalo se i da samo prebrišem lice i odem spavati; ništa ne zateže, ne isušuje, naprotiv, imam osjećaj kao da je koža elastičnija.

Ne pravi probleme, umiruje, bez mirisa i jeftin- pametnom dosta.




You Might Also Like

7 komentari

  1. Ovaj nisam probala, ali iz linije manuka za masnu i kombinovanu kožu jesam i koristim vec 3 mjeseca jednu bočicu, jedina zamjerka mi je pakovanje sa sprej bočicom, jer nekako ne volim da prskam oko nosa, a još manje oko očiju sa njim, ali zato naprskam na tupfer i riješen problem. Isto tako često, pogotovo sad kad su vrućine stavljam samostalno bez kreme, ako ne izlazim,iako sam za 7-8 KM dobila i tonik i kremu sa spf 10,koja nije loša uopšte. Ako možeš uslikati sastav ovog tonika sa krastavcem?

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja ju zovem Zlaja i obožavam :) Nemam još ovaj proizvod al bacit ću oko :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovako kad ga vidim izgleda mi nekako "svježe" s tim krastavcima nacrtanim. :D Mogla bih ga isprobati kad potrošim Afroditin.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije loš, mislim da se nećeš pokajati a i nije strašno visoka cijena i ako ti ne bude odgovaralo...

      Izbriši
  4. Nisam nista koristila od ZLaja :) proizvoda, iako često zastanem kod polica u CM-u. Nekoliko puta su i testere za kremice dijelili, ali oklijevala/oklijevam da isprobavam nove proizvode jer imam problematično lice zadnjih godinu dana. Koža mi je mješovitog tipa; da isprobam ovaj tonik, ha? :) S obzirom na cijenu, sve i da mi ne odgovara - neće biti velika šteta ako bacim.

    Inače, cure, ukoliko imate problem sa licem, pokušajte sa Avene preparatima. Poskupo je ali meni su 2 kreme baš, baš od koristi, posebno TriAcneal. Za ostale proizvode ne garantujem. :)

    Bojana

    p.s. Potpisujem se ovako, jer nemam ove ponuđene naloge. Izaberem li google nalog, pisaće mi onaj dio e-mail adrese ispred @ ili ime i prezime?

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdrav,

    moze li slika sastojaka? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši